Yritysten muuttopalvelut

Tarjoamme muuttopalveluja kaikenkokoisille yrityksille, kaikkialle Suomeen.

Teemme yritysmuutot 25-vuotisella kokemuksella ja erittäin vahvalla ammattitaidolla, kaikki Avaimet käteen -periaatteella: Puramme työpisteet, seinäkkeet ja muut sisustuselementit, suojaamme ne sekä asennamme ne paikoilleen.

Suunnittelemme yhdessä yrityksen muutosta vastaavan henkilön kanssa joustavan muuton, jossa kaikki muuttujat pyritään kartoittamaan niin tarkasti kuin mahdollista. Olemme ylpeitä siitä, että toimintavuosiemme varrella tekemämme yritysten muutot ovat huolellisen ennakkosuunnittelun ansiosta olleet erittäin onnistuneita.

Mitä on hyvä muistaa yrityksen muutossa?

Yrityksen muutossa on tärkeää, että yrityksen liiketoiminta ei katkea tai liiketoimintaan mahdollisesti tuleva katkos on mahdollisimman lyhyt. Siksi suunnitelmien laatiminen etukäteen on olennainen osa prosessia.

Suunnittelun aikana kartoitetamme kalusteet, tilat, muuttoreitin, aikataulun ja vastuuhenkilöt sekä tarvittavan muuttohenkilökunnan määrän. Tarvittaessa laadimme suunnitelman mahdollisen muuttojätteen, eli pois heitettävien kalusteiden ja muuton jälkeisten materiaalien pois kuljettamiseksi tai talteen keräämiseksi.

Esineiden, huonekalujen ja muiden tarvikkeiden pakkaamisesta ja suojaamisessa voi soveltaa kotimuuttajan / muuttajan muistilistan ohjeita.