Kuluttaja- ja kotitalouksien muuttopalvelut

UUTTA! Luottamuksellisten aineistojen muutto- ja hävityspalvelut

Tarjoamme kuluttaja-asiakkaillemme luottamuksellisten asiakirja-aineistojen muutto- ja hävityspalveluja. Asiakirjat kuljetetaan tietoturvallisesti ja asianmukaisesti niille tarkoituissa tietoturvayksiköissä. Yksiköt toimitetaan sopimuksen mukaan joko asiakkaalle tai vaihtoehtoisesti asiakas voi tuoda aineistot Muuttoexperteille toimiston aukioloaikana tietoturvayksikköön laitettavaksi.

Muuttoon tarkoitettu tietoturvayksikkö on kooltaan muuttolaatikon kokoa vastaava (60 x 40 x 30 cm).

Jos aineisto on tarkoitus hävittää, aineistot laitetaan 240 litran suojattuun hävitysastiaan, joka toimitetaan eteenpäin asianmukaisesti hävitettäväksi.

Palvelun hinta on 40,00 euroa/yksikkö tai 20,00 euroa/puoli yksikköä, sisältäen arvonlisäveron.

Soita ja kysy lisää!

Toteutamme asunto- ja kotimuutot joustavasti, aina asiakkaan tarpeiden mukaan

Yksinkertaisimmillaan meiltä voi tilata kuljettajan, auton sekä muuttolaatikot, jolloin tilaaja huolehtii talkooväestä ja tavaroiden kantajista.

Mutta miksi kantaisit painavien tavaroiden lisäksi turhaa stressiä muutosta? Muuton pitäisi olla selkäsärkyjen, puhumattakaan järjestelyjen aiheuttamasta päänsärystä, sijaan vaivaton ja ripeästi etenevä tapahtuma. Ammattilaisemme pakkaavat ja kuljettavat tuotteet takuuvarmasti ja sovitun mukaisesti perille.

Avaimet käteen -periaatteella tehtävät muutot ovat kasvattaneet suosiotaan, eikä syyttä. Paketteihin sisältyy tarvittaessa myös arkojen ja helposti vaurioituvien huonekalujen suojaus.

Tarjoamme kahta valmispakettia pieniin ja keskikokoisiin muuttoihin. Isommissa ja räätälöintitarvetta vaativissa muutoissa meihin kannattaa olla yhteydessä soittamalla tai sähköpostilla ja kertoa tarpeista tarkemmin, jolloin pystymme antamaan tarjouksen kuvauksen perusteella.

Pieni Muuttopaketti

Pieni muuttopaketti on tarkoitettu yksiöiden ja kaksioiden muuttoon. Paketti sisältää:
• 2 työntekijää
• 22 m3 auton
• 3 tuntia lastaus- ja purkuaikaa
• 20 kpl muuttolaatikoita (10 päivän vuokra-aika) ja niiden kuljetuksen Lahden talousalueella

Hinta Ma-Pe 480 e, La 528 e (sis. alv 24 %).

Keskisuuri muuttopaketti

Keskikokoinen muuttopaketti on tarkoitettu kolmioiden, neliöiden ja pienien omakotitalojen muuttoon. Paketti sisältää:
• 3 työntekijää
• 44 m3 auton
• 4 tuntia
• 50 kpl muuttolaatikoita (10 päivän vuokra-aika) ja niiden kuljetus Lahden talousalueella

Hinta Ma-Pe 910 e, La 1000 e (sis. alv 24 %)

Suuri Muuttopaketti

Suuret ja erikoistarpeita sisältävät muutot kannattaa aina kartoittaa kanssamme etukäteen. Ota meihin yhteyttä soittamalla palvelunumeroomme 0400 743 656. Voit myös toimittaa meille tarvekuvauksen sekä yhteydenottopyynnän sähköpostilla.

Räätälöidyt muutot

Kun valmispaketit eivät ole juuri sinulle sopiva ratkaisu, voimme räätälöidä juuri sellaisen muuttopalveluratkaisun, kun haluat. Pystymme skaalaamaan palvelumme täysin Avaimet -ratkaisuksi asti.

Räätälöity ratkaisu sopivalla miehityksellä, tarpeiden mukaan oikein valitulla ja mitoitetulla kalustolla sekä muuttotarvikkeilla on erittäin mainio ratkaisu silloin, kun muutettavana on samanaikaisesti esimerkiksi useita kohteita tai muutto sisältää välivarastointia ja muita lisäpalveluja.