Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelumme kattavat laaja-alaisesti asiakkaidemme moninaiset tarpeet ja pystymme joustavasti skaalaamaan palvelutarjontaamme aina kulloisenkin tarpeen mukaan. Luotettavasti, ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti!

Huonekalukuljetukset

Ajamme säännöllisesti viikottain huonekaluja Etelä-Suomen alueella ja pääkaupunkiseudulle. Kuljetamme huonekaluja myös kuriiripalveluna tai projektiajoina suoraan tehtaalta kohteeseen.Huonekalukuljetuksissa palveluihimme ovat luottaneet muun muassa Holiday Club, YIT-Chalets loma-asunnot ympäri Suomen, hotellit ja julkiset Laitokset sekä HT-Collection Oy, Pedro Oy ja Selka-Line Oy.

Muut kuljetukset

Projektiajot

Noudamme tehtaalta ja ajamme suoraan kohteeseen, missä kannamme tavarat perille, puramme paketista ja asennamme sekä viemme roskat mennessämme. Asiakkaitamme mm. Artek Oy, Ruhberg Oy, HT-Collection Oy, Pedro Oy ja Selka Line Oy.

Yritysten kappaletavarakuljetukset

Teemme yrityksen tarpeita vastaavia tavarakuljetuksia. Kalusto valitaan kulloisenkin tarpeen ja kuljetettavan tavaran mukaan.

Messukuljetukset

Ajamme messukuormat sopivalla kalustolla ympäri Suomen. Olemme olleet myös osaston rakentamisessa apuna.

Ovelta ovelle -kuljetukset

Nopeasti, luotettavasti ja tehokkaasti ilman välivarastointia ympäri Suomen ja tarvittaessa myös ulkomaille, esimerkiksi Tallinnaan ja Tukholmaan.Asiakkaitamme ovat mm. Lahden Kaupunki, Kulttuurikeskus, Lahti Biennale -näyttely Helsinki.

Erikoiskuljetukset

Varovaista käsittelyä vaativat kuljetukset

Suojaamme särkyvät ja muut erikoiskäsittelyä vaativat tavarat - taulut, lasiesineet, posliinitavaran, patsaat yms.

Kiireelliset kuljetukset

Kaluston ollessa saatavilla, sopivan kokoisella kalustolla suoraan kohteeseen nopeasti ja tehokkaasti.