Kuluttaja- ja kotitalouksien muuttopalvelut

Toteutamme asunto- ja kotimuutot joustavasti, aina asiakkaan tarpeiden mukaan!

Yksinkertaisimmillaan meiltä voi tilata kuljettajan, auton sekä muuttolaatikot, jolloin tilaaja huolehtii talkooväestä ja tavaroiden kantajista.

Mutta miksi kantaisit painavien tavaroiden lisäksi turhaa stressiä muutosta? Muuton pitäisi olla selkäsärkyjen, puhumattakaan järjestelyjen aiheuttamasta päänsärystä, sijaan vaivaton ja ripeästi etenevä tapahtuma. Ammattilaisemme pakkaavat ja kuljettavat tuotteet takuuvarmasti ja sovitun mukaisesti perille.

Avaimet käteen -periaatteella tehtävät muutot ovat kasvattaneet suosiotaan, eikä syyttä. Paketteihin sisältyy tarvittaessa myös arkojen ja helposti vaurioituvien huonekalujen suojaus.

Tarjoamme kahta valmispakettia pieniin ja keskikokoisiin muuttoihin. Isommissa ja räätälöintitarvetta vaativissa muutoissa meihin kannattaa olla yhteydessä soittamalla tai sähköpostilla ja kertoa tarpeista tarkemmin, jolloin pystymme antamaan tarjouksen kuvauksen perusteella.

Pieni Muuttopaketti

Pieni muuttopaketti on tarkoitettu yksiöiden ja kaksioiden muuttoon. Paketti sisältää:
• 2 työntekijää
• 22 m3 auton
• 3 tuntia lastaus- ja purkuaikaa
• 20 kpl muuttolaatikoita (10 päivän vuokra-aika) ja niiden kuljetuksen Lahden talousalueella

Hinta:
Ma-pe 470 e
La 515 e
(hinnat sis. alv 24 %).

Keskisuuri muuttopaketti

Keskikokoinen muuttopaketti on tarkoitettu kolmioiden, neliöiden ja pienien omakotitalojen muuttoon. Paketti sisältää:
• 3 työntekijää
• 36 m3 auton
• 4 tuntia
• 50 kpl muuttolaatikoita (10 päivän vuokra-aika) ja niiden kuljetus Lahden talousalueella

Hinta:
Ma-pe 865 e
La 944 e
(hinnat sis. alv 24 %)

Suuri Muuttopaketti

Suuret ja erikoistarpeita sisältävät muutot kannattaa aina kartoittaa kanssamme etukäteen. Ota meihin yhteyttä soittamalla palvelunumeroomme 0400 743 656. Voit myös toimittaa meille tarvekuvauksen sekä yhteydenottopyynnän sähköpostilla.

Räätälöidyt muutot

Kun valmispaketit eivät ole juuri sinulle sopiva ratkaisu, voimme räätälöidä juuri sellaisen muuttopalveluratkaisun, kun haluat. Pystymme skaalaamaan palvelumme täysin Avaimet -ratkaisuksi asti.

Räätälöity ratkaisu sopivalla miehityksellä ja tarpeiden mukaan valitulla, oikein mitoiteulla kalustolla ja muuttotarvikkeilla on erittäin mainio ratkaisu silloin, kun muutettavana on samanaikaisesti esimerkiksi useita kohteita tai sisältää välivarastointia tai muita lisäpalveluja.